Zandstra Sport Joure

Logo Zandstra Sport Joure

“Ons pand is gebouwd in 1982. Het werd tijd om de gevel een frisse uitstraling te geven door het te restylen, verschillende platen begonnen namelijk te roesten. Toen het idee ontstond om het pand te updaten zijn we ons gaan oriënteren welke partijen dit konden uitvoeren. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij ServicebouwPlus, omdat hun zusterbedrijf Remco Ruimtebouw het pand destijds heeft gebouwd en zij hier ervaring mee hebben.

Jarenlange ervaring

Je merkt dat de mensen van ServicebouwPlus dit al jaren doen. Zo gaven ze ons advies welk type beplating het beste is voor ons pand. Uiteindelijk hebben we gekozen voor sandwichpanelen. Hierin hadden wij de keuze voor verschillende diktes en werd ons uitgelegd wat de voor- en nadelen waren. We hebben gekozen voor een sandwichpaneel waarmee onze isolatiewaarde werd verdubbeld.

Tijdens mijn rondje om het pand met William Toelen (Medewerker Restyling & Onderhoud van ServicebouwPlus) adviseerde hij ook om de kozijnen en de entree te voorzien van een nieuwe laklaag. Hiervoor zijn we benaderd door Top Finish, een bedrijf dat vaker met ServicebouwPlus samenwerkt. Ook dit contact verliep gemakkelijk en vlot.

Flexibel en betrouwbaar

In november startten ze met het vervangen van de isolatie, wandbeplating en hemelwaterafvoeren. Net voor de kerstvakantie hadden ze ongeveer 2.200 m² oude wandbeplating vervangen door nieuwe sandwichpanelen. In januari zijn ze verder gegaan met het project en in februari werd het opgeleverd.

In het voorjaar gaat ServicebouwPlus beginnen met het onderhoud aan het dak en het vervangen van een binnengoot. Nadat dit is gebeurd, wordt het dak ook gecoat zodat het geheel er weer strak uitziet.”

Het hele proces werd goed begeleid door ServicebouwPlus. Je merkt dat het een ervaren bedrijf is dat kwaliteit levert.

Over Zandstra Sport

Zandstra Sport is een familiebedrijf al bijna 200 jaar oud (anno 1825) dat gevestigd is in Joure, gespecialiseerd in het maken van schaatsen voor recreatief gebruik. Naast het produceren van schaatsen voor de Nederlandse markt, exporteren ze onder andere naar Scandinavië, Oostenrijk en Canada. Voor meer informatie zie www.zandstrasport.nl.

Obbe VerwerBedrijfsleider