Referenties

Dekkers van Gerwen

Zo’n twintig jaar geleden heeft Remco Ruimtebouw het pand van Drukkerij Dekkers van Gerwen gebouwd. ServicebouwPlus kent die ‘Remcopanden’ als geen ander. “Omdat zij het pand zo goed kennen, was het voor ons een logische keuze om hen de restyling van ons pand te laten doen. Natuurlijk wel onder de voorwaarde van een goede prijs-kwaliteit verhouding”, aldus Harjan.

Prettige manier van communiceren
“Na twintig jaar mogen we wel over een langdurige relatie spreken. En die hebben we door de prettige manier van communiceren bij ServicebouwPlus. Je hebt altijd te maken met dezelfde contactpersoon. Al zo lang ik me kan herinneren heb ik contact met Fried Aarts en dat verloopt altijd prima.”

Harjan DekkersDirecteur

Stengs & Leijten

“Met aandacht voor elk facet hebben ze dit project opgepakt”

“Toen de renovatie van onze hal in Ens aan de orde was, heb ik in eerste instantie contact opgenomen met Remco Ruimtebouw. Zij hebben het pand in 1983 gebouwd en dus was het logisch om hen te benaderen. Zij verwezen ons door naar hun zusterbedrijf ServicebouwPlus. Die partij onderhoudt onder meer de panden die Remco Ruimtebouw heeft gebouwd. Uit een folder die we in het verleden eens hadden gekregen, wist ik eigenlijk al wel dat ze ook renovaties deden. Dat is toch blijven hangen.

De samenwerking met ServicebouwPlus is vertrouwd, maar ook handig omdat je weet dat ze onze hal op tekening hebben. Ook verliep het contact met onze vaste contactpersoon William Toelen fijn.

Ik zou ServicebouwPlus zeker aanbevelen bij andere bedrijven. Met aandacht voor elk facet hebben ze dit project opgepakt en als er iets veranderde was daar goede communicatie over mogelijk. Kortom, erg fijn. We komen zeker bij ServicebouwPlus terug in de toekomst.”

Peter LeijtenMede-eigenaar

Finitouch Interieurbouw BV

“De samenwerking met ServicebouwPlus was plezierig. De mensen met wie ik heb samengewerkt zijn in mijn optiek “mensen van de oude stempel met het goede DNA zoals wij dat zeggen. Zonder al te veel tekeningen, eigenlijk op vertrouwen, zijn wij een samenwerking aangegaan met ServicebouwPlus. Zij onderscheiden zich door middel van het totaalconcept. Dit houdt in dat vanaf stap één een stukje nieuwbouw, aftersales, nazorg en relatiebeheer goed wordt geregeld. Dat is ook de reden waarom we al sinds 1996 samenwerken.”

Ron KrijnenDirecteur

Eldra

“ServicebouwPlus heeft zich heel goed aan de planning gehouden.”

“De verbouwing is uitstekend verlopen. Ik wilde het project graag voor de winter af hebben, dus er stond wat tijdsdruk op. ServicebouwPlus heeft zich heel goed aan de afspraken gehouden, zodat de verbouwing mooi op tijd klaar was. We zijn erg tevreden met het resultaat.

Wat ik prettig vind aan onze samenwerking is dat je te maken hebt met mensen die al lang bij ServicebouwPlus werken. Er zit echt veel kennis. Ik werk zelf ook al lang bij Eldra, dus we werken al lang samen.

Uit kostenbesparingen hebben we het onderhoud een keer gehalveerd gedurende een jaar. Ook toen dachten ze met ons mee. Dat hoort bij een goede samenwerking: in goede tijden en in slechte tijden. Ik kan ServicebouwPlus zeker aanbevelen.“

Wim BartenHoofd onderhoud en technisch beheer

Gerard Lammers B.V.

“Ik hoef maar te bellen en ze zijn er.”

Service met een extra
ServicebouwPlus werkt al vele jaren voor Gerard Lammers B.V. en andersom! Onder andere bij het vervoer en vooral plaatsen van betonnen prefab-elementen voor verbouwingen en uitbreidingen met behulp van vrachtwagens met kranen, wordt het transportbedrijf uit Nieuwkuijk regelmatig ingeschakeld. Het voordeel is namelijk dat ze niet alleen over het juiste materieel beschikken, maar ook over vakkundige chauffeurs die meer doen dan alleen materiaal van A naar B vervoeren. “Transport met net wat meer aandacht”, zoals directeur Mari Lammers dat noemt. Toen het bedrijf in 2005 verhuisde naar Bedrijvenpark Het Hoog heeft Hercuton, een van de zusterbedrijven van ServicebouwPlus, het bedrijfspand gebouwd. Later volgden er nog vier panden in dezelfde bouwstijl. Dat ServicebouwPlus het onderhoud aan de panden ging verzorgen, was niet meer dan logisch, aldus Lammers: “Op basis van een onderhoudscontract komt ServicebouwPlus jaarlijks langs om onze panden te onderhouden. Ze lopen de kitvoegen na, inspecteren de daken en vluchtdeuren. En waar nodig voeren ze reparaties uit. Ze werken altijd netjes en staan echt achter hun werk. En als er buiten het reguliere onderhoud eens wat anders is, dan hoef ik maar te bellen en ze zijn er.

Bij Lammers leveren we onze klanten, waaronder ServicebouwPlus, toegevoegde waarde: niet alleen een vrachtwagen met kraan, maar ook een chauffeur die ervoor zorgt dat de betonnen elementen op precies de juiste plek komen. ServicebouwPlus levert die service ook. Ze zijn professioneel en denken mee hoe we samen tot de beste oplossing kunnen komen. Ik beveel ze regelmatig aan bij collega ondernemers.”

Mari LammersDirecteur

Hitachi Vantara

“Ons pand is zo’n vijf jaar geleden gebouwd en het is echt het visitekaartje van Hitachi Europa. Om het zo te houden, kun je niet zonder regelmatig onderhoud. Al vanaf de oplevering heeft ServicebouwPlus het onderhoud aan ons pand verzorgd. En naar volle tevredenheid.”

Eén telefoonnummer

We hebben ervoor gekozen om met één partij samen te werken. Het voordeel is dat ik maar één telefoonnummer nodig heb. Als er iets aan de hand is, hoef ik maar te bellen en ik weet dat het opgelost wordt. Werk je met meerdere partijen dan zie je nog weleens dat ze naar elkaar wijzen als er iets is en dat werkt niet bevorderend voor de oplossing.

Bekende gezichten

Wat ook prettig is dat je niet telkens andere mensen over de vloer hebt. De jongens van ServicebouwPlus zijn hier inmiddels bekende gezichten en kennen ons gebouw van binnen en buiten. Als er bij het reguliere onderhoud eens wat anders aan het licht komt, overleggen ze even met mij en maken het in orde.

“Ik heb zelf jaren als service engineer gewerkt, dus ik weet heel goed wat service inhoudt. We willen daar best voor betalen, maar dan moet het wel goed zijn. Bij ServicebouwPlus is het goed.”

Dick LunenbergSr. Facility Manager

Mutsaars Tegelwerken

“ServicebouwPlus heeft voor ons de renovatieklus geheel geregeld. Fijn bedrijf wat afspraken nakomt, duidelijk is in communicatie en topprestatie aflevert met fijne vakmensen die hun vak werkelijk goed verstaan. Voor een volgende opdracht zullen wij zeker ServicebouwPlus vragen.”

Jan-Willem MutsaarsDirecteur

Martens en Van Oord

“Tijdens de werkzaamheden regelmatig overleg en na afloop een evaluatie. ServicebouwPlus verricht voor ons de onderhoudswerkzaamheden aan ons kantoorpand. Wij zijn erg tevreden over de open communicatie, flexibiliteit en klantvriendelijkheid.”

Meedenken
In het voortraject worden de werkzaamheden uitvoerig met ons besproken. ServicebouwPlus verwerkt vervolgens haar kennis en kunde in een gespecificeerde offerte. Na onze goedkeuring stellen zij een planning op waarbij rekening gehouden wordt met onze bedrijfsvoering.

Vaste contactpersoon
Tijdens de werkzaamheden vindt er regelmatig overleg plaats over de voortgang van het project. Ook vindt er na afloop van de werkzaamheden een evaluatie plaats. Het is erg prettig dat dit met een vaste contactpersoon bij ServicebouwPlus gebeurd.”

“ServicebouwPlus is deskundig, flexibel en klantvriendelijk.”

Nanda de FijterOfficemanager

Wilhelminapark Oosterhout

“ServicebouwPlus heeft een klantgerichte instelling, werkt met korte lijnen en is erg vakkundig. ServicebouwPlus verzorgt voor ons het preventief en correctief onderhoud aan het dak en de kitnaden en verricht reparaties.”

Vakkundig
Wij zijn met ServicebouwPlus in contact gekomen doordat Hercuton onze bedrijfspanden gerealiseerd heeft. De samenwerking is van meet af aan prettig. Er is sprake van goede en open communicatie. ServicebouwPlus heeft een klantgerichte instelling, werkt met korte lijnen en is erg vakkundig.

“ServicebouwPlus is communicatief sterk en heeft veel kennis van zaken.”

Hans KeurBeheerder VVE Wilhelminapark

Referenties laden..
{"post_type":"referenties","posts_per_page":16,"paged":1,"meta_query":{"relation":"OR","0":{"key":"alleen_uitlezen_op_home","value":"0","compare":"="},"1":{"key":"alleen_uitlezen_op_home","compare":"NOT EXISTS"}}}
1
16
16