Vervanging wandbeplating SCHENKgroep

6
5
1554881466028
IMG_0016

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Type project Renovatie

Locatie Nijmegen

Oppervlakte 1.450 m²

Status Opgeleverd

In een kort tijdsbestek een complete metamorfose voor uw bedrijfspand? ServicebouwPlus fikste het bij SCHENKgroep in Nijmegen. Het pand is vakkundig voorzien van nieuwe beplating. Dat ziet er weer strak uit!

Wat hebben we precies gedaan

ServicebouwPlus heeft de bestaande wandbeplating verwijderd en nieuwe wandplaten aangebracht. In totaal ging het om zo’n 1.450 m². De buitengoot hebben we daarbij ook meteen vervangen. Daarnaast heeft de oude schuifdeur plaatsgemaakt voor een elektrische roldeur.

Verbeterde isolatie

De nieuwe sandwichpanelen hebben een betere isolatiewaarde dan de oude wandbeplating. Daardoor treedt er minder energieverlies op. Daarnaast heeft de opdrachtgever ervoor gekozen om het aanwezige isolatiemateriaal (spandekens) te handhaven in verband met geluidsdemping. Dat zorgt nog voor extra isolatie.

Over SCHENKgroep

SCHENKgroep biedt solide oplossingen die gericht zijn op efficiëntie en tijdbesparing binnen de afvalverwerking, -transport, -opslag en – overslag. Het bedrijf verkoopt en verhuurt (vloeistofdichte) containers, persen en transportsystemen en beschikt over een uitgebreide werkplaats voor onderhoud, keuring en mobiele service.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar service@bhv.jajo.com.

Ronald van DijkManager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 50    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.