Verstevigen dakbedekking Roveg Fruit & Vegetables

16.27.58
16.27.57

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Type project Onderhoud

Locatie Waddinxveen

Oppervlakte 1.428 m²

Status Opgeleverd

Steeds meer bedrijven investeren in zonnepanelen om te verduurzamen. Niet voor niets, want het is over het algemeen een duurzame investering die zich in een aantal jaar terugverdient.

Ook Roveg Fruit & Vegetables BV in Waddinxveen investeert in zonnepanelen. Voordat deze geplaatst worden, heeft ServicebouwPlus de dakbedekking van het bedrijfspand verstevigd. Als de zonnepanelen er eenmaal liggen, is het immers een stuk lastiger om aan het dak te werken. Nu kan het dak weer jaren vooruit.

In totaal hebben we de dakbedekking over een oppervlakte van 1.428 m² verstevigd. Een mooie opdracht met een duurzaam doel!

Over Roveg Fruit & Vegetables BV

Roveg Fruit BV is een internationale importeur en exporteur van een breed scala aan verse en exotische groenten en fruit, rechtstreeks van de bron. Het bedrijf is gespecialiseerd in gemengde zendingen, die kunnen variëren van 1 tot 150 afzonderlijke producten per zending. Het distributiecentrum is uitgerust met meerdere geavanceerde koeleenheden om de distributie onder optimale omstandigheden te garanderen.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar service@bhv.jajo.com.

Ronald van DijkManager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 50    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.