Uitbreiding bedrijfspand Finitouch Interieurbouw

DJI_0288-scaled
DJI_0309-scaled
DJI_0233-scaled
DJI_0403-scaled
DJI_0449-scaled
DJI_0212-scaled
IMG_7526
DJI_0181-scaled

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Type project Verbouw

Locatie Amersfoort

Status Opgeleverd

Al sinds 1996 zijn Finitouch en ServicebouwPlus bekenden van elkaar. Samen hebben we al meerdere projecten mogen uitvoeren voor gedeelde klanten. Deze keer mocht ServicebouwPlus in Amersfoort aan de slag om de nieuwbouw van Finitouch zelf te realiseren.

Van oud naar nieuw

Finitouch beschikte in hun bestaande bedrijfspand over een productieruimte en kantoren. Om uit te kunnen breiden met opslagruimte en een Experiencecenter werd een gedeelte van de opslagruimte gesloopt en een stuk buitenruimte bebouwd. De gehele uitbreiding resulteerde in een duurzaam, energieneutraal bedrijfspand. Dankzij de uitbreiding is de vloeroppervlakte met maar liefst 50% vergroot! Finitouch hecht veel waarde aan 100% energieneutrale interieurbouw. Natuurlijk stond duurzaamheid dan ook voorop bij deze uitbreiding. Zowel het bestaande bedrijfspand als de uitbreiding zijn nu geheel gasloos. De 3.000 m² aan zonnepanelen en vijf windturbines maakten ook de stap naar energieneutraal mogelijk.

Duurzame uitstraling

Duurzaamheid is in de uitbreiding niet alleen te merken, maar ook te zien. De voorgevel is bekleed met veel hout, wat het pand een moderne én duurzame uitstraling geeft. Het Experiencecenter op de eerste verdieping is hét visitekaartje geworden van Finitouch. Hier kunnen opdrachtgevers in een sfeervolle omgeving kennismaken met nieuwe producten. Maar ook scholen zijn van harte welkom om hun leerlingen te laten proeven van interieurbouw. In slechts 22 weken heeft ServicebouwPlus de uitbreiding gerealiseerd inclusief het vervangen van het straatwerk.

Over Finitouch Interieurbouw BV

Sinds 1988 levert Finitouch al interieurs op maat voor hun klanten. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van een totaalconcept voor interieurs op de kantorenmarkt. Denk aan loungeplekken, bestuurskamers, vergaderruimtes, kortom alles wat de klant wenst. Finitouch ontwerpt en ontwikkelt het op maat.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar service@bhv.jajo.com.

Ronald van DijkManager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 50  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Klant aan het woord

  Finitouch Interieurbouw BV

  “De samenwerking met ServicebouwPlus was plezierig. De mensen met wie ik heb samengewerkt zijn in mijn optiek “mensen van de oude stempel met het goede DNA zoals wij dat zeggen. Zonder al te veel tekeningen, eigenlijk op vertrouwen, zijn wij een samenwerking aangegaan met ServicebouwPlus. Zij onderscheiden zich door middel van het totaalconcept. Dit houdt in dat vanaf stap één een stukje nieuwbouw, af...

  Lees verder

  Ron KrijnenDirecteur