Renovatie scheidingswanden Eldra

Renovatie scheidingswanden Eldra
ELDRA IMG_0154
ELDRA IMG_0177
ELDRA IMG_0189
ELDRA IMG_0192

Project specificaties

Soort gebouw Productieruimte

Type project Verbouw

Locatie Ittervoort

Status Opgeleverd

Vervangen van bestaande scheidingswanden.

Klant tevreden, wij tevreden!

Voor de plaatsing van een nieuwe machine bleek de huidige machineruimte van Eldra te klein. ServicebouwPlus vergrootte de ruimte door een bestaande scheidingswand weg te halen en twee nieuwe stalen scheidingswanden op een andere plek te plaatsen. Binnen drie weken was de vernieuwde machineruimte klaar voor gebruik. Klant tevreden, wij tevreden!

24 uurs levering

Eldra ontwikkelt, produceert en levert innovatieve, klant specifieke kabeloplossingen. Daarvoor beschikken ze over een hightech machinepark en een uitgebreide voorraad draden, snoeren, kabels en industriële bekabeling. Alles is aanwezig om binnen 24 uur te kunnen leveren. Niet zo gek dat daar een bedrijfshal van maar liefst 22.000 m² voor is ingericht. Onze zusteronderneming Remco Ruimtebouw heeft de stalen bedrijfshal destijds gebouwd. ServicebouwPlus zorgt er met jaarlijks onderhoud voor dat het gebouw in topconditie blijft.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar service@bhv.jajo.com.

Ronald van DijkManager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 50  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Klant aan het woord

  Eldra

  “ServicebouwPlus heeft zich heel goed aan de planning gehouden.” “De verbouwing is uitstekend verlopen. Ik wilde het project graag voor de winter af hebben, dus er stond wat tijdsdruk op. ServicebouwPlus heeft zich heel goed aan de afspraken gehouden, zodat de verbouwing mooi op tijd klaar was. We zijn erg tevreden met het resultaat. Wat ik prettig vind aan onze samenwerking is dat je te maken hebt me...

  Lees verder

  Wim BartenHoofd onderhoud en technisch beheer