Onderhoudscontract Karpack

IMG-20180605-WA0003
IMG-20180605-WA0002
IMG-20180605-WA0001

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Type project Onderhoud

Locatie Roosendaal

Status Opgeleverd

Een bedrijfspand is voor veel ondernemers hét visitekaartje. Zeker als het pal langs de snelweg ligt en het zo’n opvallende gevel heeft als het pand van Karpack. Om een bedrijfspand ook na jaren strak en verzorgd te houden is onderhoud nodig. Regelmatig onderhoud. Daarom controleert en onderhoudt ServicebouwPlus op basis van een abonnement jaarlijks het dak en de kitvoegen in de gevels bij Karpack.

Eigen zonnecentrale

Op het dak van het verpakkingsbedrijf in Roosendaal liggen bijna 3.300 zonnepanelen. Hiermee is het bedrijf de grootste zonnecentrale van West-Brabant. Zo’n grote hoeveelheid zonnecollectoren betekent ook dat het dak intensief gebruikt wordt. Om lekkages te voorkomen, inspecteert ServicebouwPlus de dakbedekking en voeren we waar nodig preventief onderhoud uit.

Over Karpack

Karpack is de verpakkingsspecialist voor de AGF sector, de industriële sector en de detailhandel. Met een eigen kartonproductie, opzetmachines, modern wagenpark en grote opslagmogelijkheden heeft het verpakkingsbedrijf alles in eigen hand. Hierdoor garandeert Karpack tijdige leveringen en producten van hoge kwaliteit.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar service@bhv.jajo.com.

Ronald van DijkManager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 50    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.