Onderhoud bedrijfspand EGLO

Eglo 27010-58
Eglo 27010-17

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Type project Onderhoud

Locatie Oosterhout

Oppervlakte 6.000 m²

Status Opgeleverd

Voor veel van onze klanten onderhouden we bedrijfsmatig vastgoed op basis van een onderhoudscontract. Dat we daarbij soms voor bijzondere uitdagingen komen te staan, blijkt bijvoorbeeld bij EGLO Verlichting in Oosterhout. Ook daar wordt het bedrijfspand jaarlijks aan onze inspectie onderworpen.

Veilig werken

De kitvoegen in de ruim 21 meter hoge gevel zijn met een hoogwerker niet te bereiken. Een deel van de gevel bevindt zich namelijk boven het dak van het kantoor/showroom. Om ook op zo’n lastige plek te kunnen werken, zetten we daar een torenkraan in. Vanuit de manbak kunnen onze onderhoudsmonteurs het onderhoud goed en veilig uitvoeren.

Over EGLO

EGLO is trendsetter op de consumentenmarkt. Het mondiale familiebedrijf heeft haar roots in Tirol en verkocht in 2016 meer dan 20 miljoen armaturen in 132 landen. De combinatie van Oostenrijkse tradities en de verschillende culturele invloeden van salesvestigingen vormen de basis van een gevarieerd en creatief productassortiment. Ongeveer 95% van het productassortiment is in eigen beheer ontwikkeld.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar service@bhv.jajo.com.

Ronald van DijkManager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 50    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.