Nieuwe dockshelters Bogers Transport

7. Langsgevel nieuw
8. Langsgevel nieuw
2. Kopgevel nieuw
P1000635

Project specificaties

Type project Verbouw

Locatie Putte

Status Opgeleverd

Bogers Transport en Logistics liet bij twee bedrijfshallen een dubbele laadkuil aanbrengen. Dan moeten er natuurlijk wel dockshelters in het pand zitten. Voor dat onderdeel werd de hulp van ServicebouwPlus ingeroepen.

2 x 2 = 4 nieuwe laaddocks

ServicebouwPlus paste in totaal twee gevels aan. Hiervoor hebben we de gevels deels gedemonteerd en bestaande loop- en overheaddeuren verplaatst. Ook werd in één van de hallen een kolom verplaatst. Vervolgens hebben we de dockshelters geplaatst en zijn de gevels weer gesloten met de sandwichpanelen. Het resultaat mag er zijn!

Over Bogers Transport en Logistics

Bogers Transport en Logistics biedt uitgebreide en flexibele mogelijkheden op het gebied van transport en opslag en overslag van goederen. Het bedrijf is gevestigd in het grensdorp Putte van de gemeente Woensdrecht onder de rook van de Antwerpse Haven. Deze locatie is zeer strategisch gelegen tussen twee wereldhavens te weten Rotterdam en Antwerpen. Voor de opslag van goederen beschikt Bogers over zo’n 12.500 m² geïsoleerde, verwarmde en beveiligde opslagruimte.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar service@bhv.jajo.com.

Ronald van DijkManager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 50    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.