Mutsaars Tegelwerken renovatie opslagruimte

Garageboxen
Bovenaanzicht
Bovenaanzicht 2
Binnenkant-hal

Project specificaties

Soort gebouw Opslagruimte

Type project Renovatie

Locatie Vught

Oppervlakte 835 m²

Status Opgeleverd

In Vught heeft ServicebouwPlus een opslagruimte van Mutsaars Tegelwerken gerenoveerd. Al mogen we dat gerust een totale make-over noemen! Met een metamorfose van muisgrijs naar eigentijds antraciet is het pand weer helemaal up-to-date.

Renovatie van dak en gevel

De bestaande gevel- en dakpanelen zijn vervangen door nieuwe sandwichpanelen. In totaal ging het om zo’n 835 m² dakbeplating en 175 m² gevelpanelen. Daardoor ziet het pand er niet alleen weer als nieuw uit, ook de isolatie is aanzienlijk verbeterd. De nieuwe sandwichpanelen hebben een betere isolatiewaarde dan de oude wand- en dakbeplating en dan zorgt voor minder energieverlies.

Daarnaast zijn ook de warme daken voorzien van nieuwe dakbedekking en nieuwe lichtkoepels. Voor de duidelijkheid, bij een warm dak wordt de isolatie aan de bovenzijde van de dragende constructie aangebracht.

Over Mutsaars Tegelwerken

Mutsaars Tegelwerken is al meer dan 20 jaar een begrip in de tegelbranche. Het bedrijf werkt veelal in opdracht van bouwondernemers en architecten en is er volledig op ingericht om maximaal te ondersteunen en te begeleiden bij alle uiteenlopende tegelwerkzaamheden.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar service@bhv.jajo.com.

Ronald van DijkManager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 50    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Klant aan het woord

    Mutsaars Tegelwerken

    “ServicebouwPlus heeft voor ons de renovatieklus geheel geregeld. Fijn bedrijf wat afspraken nakomt, duidelijk is in communicatie en topprestatie aflevert met fijne vakmensen die hun vak werkelijk goed verstaan. Voor een volgende opdracht zullen wij zeker ServicebouwPlus vragen.”

    Jan-Willem MutsaarsDirecteur