Gevelschade CWT Sitos

CWT Sitos B.V. kitvoegen 2016-11-04_10-51-35
20180904_084226
20180904_085000
CWT Sitos onderhoud dak
CWT Sitos onderhoud dak 3

Project specificaties

Type project Renovatie

Locatie Amsterdam

Status Opgeleverd

Bouwen met prefab betonnen elementen is net als bouwen met Lego. In geval van schade is het dan ook een kwestie van de juiste ‘blokken’ vervangen (uiteraard wel met behulp van wat meer mankracht en materieel dan bij een doosje Lego).

Lego voor volwassenen

Bij CWT Sitos was dit ook het geval, er was schade ontstaan aan de gevel. Om die te herstellen hebben we een wand deels gedemonteerd en met nieuwe elementen weer dichtgezet. En dit in slechts drie dagen tijd:

Dag 1:
De dakbedekking werd losgemaakt van de wand en alle kitvoegen werden verwijderd. Ook alle leidingen die aan de betreffende wand bevestigd zijn, hebben we meteen losgemaakt. De nieuwe betonnen wandelementen zijn door de leverancier alvast geleverd op de locatie.

Dag 2:
Met een kraan hebben we de bestaande wandelementen gedemonteerd. De elementen met schade konden direct worden afgevoerd. De nieuwe wandelementen zijn direct teruggeplaatst.

Dag 3:
De dakbedekking is bevestigd aan de nieuwe wand, evenals de leidingen. Ook zijn de kitvoegen opnieuw aangebracht.

Door zo’n schadeherstelklus slim te plannen, kunnen we de inzet van materiaal beperken. Zo hoefden we in dit geval slechts op één dag een kraan in te zetten.

Over CWT Sitos

CWT Sitos houdt zich bezig met de op- en overslag van cacao in Amsterdam. Hiervoor beschikt het bedrijf over diverse stalen en betonnen opslagloodsen. Samen goed voor vele tienduizenden vierkante meters opslagcapaciteit.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar service@bhv.jajo.com.

Ronald van DijkManager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 50    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.