download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Testimonial Hercuton

“Na het verstrijken van de onderhoudstermijn staat ServicebouwPlus voor onze opdrachtgevers klaar.”

Ivo van der Mark

Aan het woord: Ivo van der Mark, Algemeen Directeur

“ServicebouwPlus is in 2007 ontstaan als serviceafdeling van Hercuton. Door toenemende vraag van uit de markt hebben zij al in het eerste jaar hun expertise uitgebreid. Zij ondersteunen onze opdrachtgevers – naast vragen over hun nieuwbouw – ook op het gebied van onderhoud, renovatie en verbouw.

Omdat uw gebouw, ook ons gebouw is!
Service zit in kleine dingen. In pro-actief handelen, in grote betrokkenheid, maar ook in oplossingsgericht denken. Op een slimme, verantwoorde en creatieve manier. Dat is wat ServicebouwPlus doet. Van preventief onderhoud, tot complete verbouwing, van inspectie tot rioolrenovatie, ServicebouwPlus verzorgt het voor Hercuton."

“ServicebouwPlus is betrokken, innovatief en uitermate oplossingsgericht!”

Over Hercuton

Hercuton is een totaalaanbieder gespecialiseerd in het conceptmatig ontwerpen en bouwen van bedrijfsmatig vastgoed in prefab beton. Als innovatieve full service organisatie nemen zij de verantwoording voor het héle bouwtraject. Van locatiekeuze en eerste schets tot en met sleutelklare  oplevering en nazorg. 

Haar turn-key werkwijze leent zich ook uitstekend voor de inbreng van uw eigen architect of om een bouwteamverband met haar aan te gaan. Met haar bedrijfspanden helpt Hercuton opdrachtgevers  blijvend op voorsprong. Op het gebied van duurzaamheid, kostenbesparing, efficiency, onderhoud, uitstraling én waardebehoud.

Groepsonderneming van Janssen de Jong