download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Testimonial Hitachi Vantara

Het onderhoud van je bedrijfspand voor 10 jaar uitbesteden aan één partij, waarom zou je dat doen? Dick Lunenberg, Sr. Facility Manager bij Hitachi Vantara in Zaltbommel legt het uit.

“Ons pand is zo’n vijf jaar geleden gebouwd en het is echt het visitekaartje van Hitachi Europa. Om het zo te houden, kun je niet zonder regelmatig onderhoud. Al vanaf de oplevering heeft ServicebouwPlus het onderhoud aan ons pand verzorgd. En naar volle tevredenheid.

Eén telefoonnummer

We hebben ervoor gekozen om met één partij samen te werken. Het voordeel is dat ik maar één telefoonnummer nodig heb. Als er iets aan de hand is, hoef ik maar te bellen en ik weet dat het opgelost wordt. Werk je met meerdere partijen dan zie je nog weleens dat ze naar elkaar wijzen als er iets is en dat werkt niet bevorderend voor de oplossing.

Bekende gezichten

Wat ook prettig is dat je niet telkens andere mensen over de vloer hebt. De jongens van ServicebouwPlus zijn hier inmiddels bekende gezichten en kennen ons gebouw van binnen en buiten. Als er bij het reguliere onderhoud eens wat anders aan het licht komt, overleggen ze even met mij en maken het in orde.

Eerlijke prijs

Zo’n samenwerking draait natuurlijk om vertrouwen. Ivo Aarts is mijn vaste contactpersoon bij ServicebouwPlus en we weten wat we aan elkaar hebben. Een goed voorbeeld hiervan is het volgende. We hebben onlangs een kantoor in Amsterdam gehuurd. Dit moest compleet verbouwd worden en we hadden maar drie maanden de tijd. Ik heb deze opdracht direct bij ServicebouwPlus neergelegd zonder elders offertes op te vragen. Ik weet gewoon dat het goed is en dat ze een eerlijke prijs rekenen. Sowieso zijn ze heel transparant qua kosten. Toen we eens een jaar minder onderhoud nodig hadden, merkten we dat ook financieel. Dat zie je niet vaak.

Ik heb zelf jaren als service engineer gewerkt, dus ik weet heel goed wat service inhoudt. We willen daar best voor betalen, maar dan moet het wel goed zijn. Bij ServicebouwPlus is het goed.”

Ivo Aarts en Dick Lunenberg
Ivo Aarts en Dick Lunenberg
Lees meer over ServicebouwPlus

Groepsonderneming van Janssen de Jong