download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Testimonial Hitachi Data Systems

“ServicebouwPlus krijgt een 8 op een schaal van 10.”

Dick Lunenberg

Aan het woord: Dick Lunenberg, Sr. Facility Manager EDC

“ServicebouwPlus verricht voor ons al het onderhoud aan ons distributiecentrum met productiefaciliteiten en ons kantoor. Dit varieert van het dak, de gevel en alle deuren tot aan inpandige werkzaamheden.

Langdurige samenwerking
Onze samenwerking dateert vanaf het moment van oplevering van ons bedrijfspand. Zij verrichtten toen de garantie werkzaamheden, destijds nog als serviceafdeling van Hercuton. Deze werkzaamheden zijn altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd, vandaar dat ServicebouwPlus inmiddels ook de onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden voor ons verricht.

Snelle response tijd
Vooral de snelle response tijd, de open communicatie en het contact met vaste contactpersonen ervaren wij als een voordeel. ServicebouwPlus denkt met ons mee en biedt de beste oplossing. De buitendienstmedewerkers zijn vakbekwaam en inventief en het werk dat ze leveren is uitermate degelijk.”

“ServicebouwPlus is vakbekwaam en werkt klant- en oplossingsgericht!”

Over Hitachi Data Systems

Hitachi Data Systems configureert storage systemen op maat, compleet met servers, data-opslag en software, voor haar klanten in heel EMEA (Europa, het Midden-Oosten en Afrika). Daarnaast verzorgen zij de distributie van deze systemen en ook de onderdelen voor onze service afdelingen in EMEA.

Groepsonderneming van Janssen de Jong