download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Testimonial Goodman

"Deskundige dienstverlening vanaf opname en analyse tot en met oplevering en nazorg."

Justin van Esch

Aan het woord: Justin van Esch, Property Manager The Netherlands

“ServicebouwPlus verricht met name bouwkundige werkzaamheden aan diverse gebouwen van Goodman. Deze variëren van klein herstel tot aan groot onderhoud.

Totaalaanbieder
Wij vinden het een voordeel dat ServicebouwPlus als totaalaanbieder diverse typen onderhouds-, herstel- en aanpassingswerkzaamheden verricht. Zij nemen ons het projectmanagement “on site” uit handen waardoor wij niet zelf aanwezig hoeven te zijn als er bouwkundige werkzaamheden verricht worden.

Compleet en vertrouwd
Gedegen onderzoek en inhoudelijk overleg voorafgaand aan het uitvoeren van de werkzaamheden is kenmerkend in de samenwerking. ServicebouwPlus werkt met korte lijnen. Ze onderbouwen de werkzaamheden vooraf goed. Alle medewerkers staan open voor dialoog. Dit merken we zowel in de voorbereidings- als uitvoeringsfase."

"ServicebouwPlus is deskundig, gaat weloverwogen te werk en staat voor kwaliteit!"

Over Goodman

Goodman is een ontwikkelaar, investeerder en beheerder van logistiek vastgoed. Wereldwijd beheren zij meer dan 400 gebouwen, waarvan ca. 150 in Europa en 11 in Nederland (400.000 m2). Haar dienstverlening kenmerkt zich door een directe en lange termijn relatie met haar huurders.  

Groepsonderneming van Janssen de Jong