download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Testimonial Eldra

ServicebouwPlus verzorgt voor Eldra B.V. het jaarlijkse onderhoud aan het bedrijfspand. Eind 2017 hebben we ook een aantal wanden verplaatst om de machineruimte te vergroten.

Aan het woord: Wim Barten, Hoofd onderhoud en technisch beheer

“ServicebouwPlus heeft zich heel goed aan de planning gehouden.”

“De verbouwing is uitstekend verlopen. Ik wilde het project graag voor de winter af hebben, dus er stond wat tijdsdruk op. ServicebouwPlus heeft zich heel goed aan de afspraken gehouden, zodat de verbouwing mooi op tijd klaar was. We zijn erg tevreden met het resultaat.

Wat ik prettig vind aan onze samenwerking is dat je te maken hebt met mensen die al lang bij ServicebouwPlus werken. Er zit echt veel kennis. Ik werk zelf ook al lang bij Eldra, dus we werken al lang samen.

Uit kostenbesparingen hebben we het onderhoud een keer gehalveerd gedurende een jaar. Ook toen dachten ze met ons mee. Dat hoort bij een goede samenwerking: in goede tijden en in slechte tijden. Ik kan ServicebouwPlus zeker aanbevelen.“

Over Eldra

Eldra ontwikkelt, produceert en levert innovatieve, klant specifieke kabeloplossingen. Daarvoor beschikken ze over een hightech machinepark en een uitgebreide voorraad draden, snoeren, kabels en industriële bekabeling. Alles is aanwezig om binnen 24 uur te kunnen leveren.

Groepsonderneming van Janssen de Jong