download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Testimonial Dekkers van Gerwen

 "ServicebouwPlus was logische keuze."

Harjan Dekkers

Aan het woord: Harjan Dekkers, directeur

Zo’n twintig jaar geleden heeft Remco Ruimtebouw het pand van Drukkerij Dekkers van Gerwen gebouwd. ServicebouwPlus kent die ‘Remcopanden’ als geen ander. “Omdat zij het pand zo goed kennen, was het voor ons een logische keuze om hen de restyling van ons pand te laten doen. Natuurlijk wel onder de voorwaarde van een goede prijs-kwaliteit verhouding”, aldus Harjan.

Prettige manier van communiceren
“Na twintig jaar mogen we wel over een langdurige relatie spreken. En die hebben we door de prettige manier van communiceren bij ServicebouwPlus. Je hebt altijd te maken met dezelfde contactpersoon. Al zo lang ik me kan herinneren heb ik contact met Fried Aarts en dat verloopt altijd prima.”

Dekkers van Gerwen, fullservice-drukkerij

Dekkers van Gerwen: een drukkerij waar kwaliteit, volledige service en ontzorging de leidraad is. Zij kennen hun klanten en weten precies waar hun behoeftes liggen. Hoe dit kan? Door persoonlijk contact waar aan zij veel waarde  hechten. Door ook daadwerkelijk kennis te maken en verschillende opties te bespreken, kunnen zij hun klanten perfect begeleiden en ontzorgen.

Groepsonderneming van Janssen de Jong