download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Verbouw

Is de gebruikersfunctie van uw bedrijfspand gewijzigd? Of merkt u steeds vaker dat er kleine irritaties ontstaan over bijvoorbeeld de indeling van het kantoor, de grootte van de kantine of de beperkte parkeermogelijkheden? ServicebouwPlus helpt uw ideeën om te zetten naar een mooi en optimaal eindresultaat.

Uw verbouwing in vakkundige handen

Van kleine aanpassing tot grote verbouwing: onze experts begeleiden u gedurende het hele verbouwingstraject. Van het plaatsen van een fietsenstalling, overkapping of gasopslag tot het bouwen van een uitbreiding of compleet bijgebouw. Ook het toevoegen van bijvoorbeeld een raam, lichtkoepel of daktoetredingsluik behoort tot de mogelijkheden.

Zodra alle doelstellingen helder zijn, gaan wij aan de slag. Wij maken op basis van uw wensen een vertaalslag naar een totaaloplossing en verzorgen uiteraard ook al het tekenwerk en de benodigde vergunningen.

Verbouwen van bedrijfspanden

U kunt zich ondertussen gewoon bezig houden met uw core business. En als onze werkzaamheden afgerond zijn, kijken we samen terug op een prettige samenwerking, een optimaal eindresultaat en de start van een duurzame relatie.

Wij kijken graag met u mee naar de beste oplossing voor u en uw pand!

Maak een afspraak

Groepsonderneming van Janssen de Jong