download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Revitalisering oude bedrijventerreinen

Nederland beschikt over tal van duurzame en aantrekkelijke bedrijventerreinen. Maar wat als uw bedrijventerrein achterstallig onderhoud heeft en er steeds minder animo vanuit het bedrijfsleven voor is? Of als het niet meer aansluit bij de huidige wensen en eisen van de ondernemer?

In dat geval kan revitalisering een oplossing bieden. Door de panden op het terrein bouwkundig op te waarderen en tegelijkertijd de infravoorzieningen aan te passen, zorgt u ervoor dat het bedrijventerrein weer aantrekkelijk wordt voor ondernemers.

ServicebouwPlus helpt u graag hierbij. Wij verzorgen het totale pakket om zowel het terrein als de gebouwen te moderniseren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het vervangen van het straatwerk en rioleringen. Maar ook het isoleren of restylen van gevels behoort tot de mogelijkheden.

Wij denken graag met u mee om het bedrijventerrein weer de juiste uitstraling te geven. Afhankelijk van de aard van het project, is er in sommige gevallen zelfs sprake van subsidiemogelijkheden. ServicebouwPlus begeleidt u graag gedurende het hele traject.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar info@servicebouwplus.jajo.com.

Neem contact op

Groepsonderneming van Janssen de Jong