download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Uitbreiding bedrijfsverzamelgebouw Zegel Impex

Heijningen

Zegel Impex b.v. heeft ServicebouwPlus opdracht verstrekt een uitbreiding grenzend aan haar bestaande bedrijfsverzamelgebouw  te realiseren. Het bestaande pand heeft een oppervlakte van 978 m2 en is in het verleden reeds uitbreidingsgeschikt gebouwd. Met de uitbreiding van 1.190 m2 verdubbelt Zegel Impex b.v. haar bedrijfsruimte.

Investering voor de toekomst

ServicebouwPlus verzorgt de ruwbouw van de uitbreiding met behulp van een prefab betonconstructie voorzien van geïsoleerde silexwanden. In het bedrijfsverzamelgebouw wordt één hoek voorzien van een verdiepingsvloer ten behoeve van kantoorruimte. De drie andere hoeken kunnen in de toekomst – op basis van wensen van eventuele huurders - van verdiepingsvloeren worden voorzien.

Totale traject
Ook voor deze opdrachtgever verzorgt ServicebouwPlus het tekenwerk en het volledige vergunningstraject. In april 2017 wordt gestart met de bouw van de uitbreiding welke medio 2017 wind- en waterdicht opgeleverd wordt. Moss Bouwadvies is namens de opdrachtgever als bouwadviseur bij het project betrokken.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar info@servicebouwplus.jajo.com.

Groepsonderneming van Janssen de Jong