download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Verbouwing kantoor Hitachi Vantara

Amsterdam

Aan de Zuidas in Amsterdam leverde ServicebouwPlus een knap staaltje werk. Hitachi Vantara huurt hier een bestaande kantoorverdieping die in een krappe acht weken volledig verbouwd en ingericht moest worden. En dat is gelukt!

Langdurige relatie

Zo’n vijf jaar geleden realiseerde ons zusterbedrijf Hercuton het bedrijfspand van Hitachi Vantara in Zaltbommel. Sinds de oplevering verzorgt ServicebouwPlus al het onderhoud en aanpassingen aan het pand. Het was dan ook vanzelfsprekend dat we ook het pand in Amsterdam zouden verbouwen.

Verbouwing bestaand kantoorpand

Het pand in Zaltbommel is hét visitekaartje van Hitachi Europa. Een goed voorbeeld voor de metamorfose van het Zuidas-kantoor. Onze werkzaamheden waren als volgt:

  • Slopen bestaande plafonds en aanbrengen nieuw plafond met lichtplan
  • Aanpassen installaties
  • Glazen cassettewanden
  • Vloerafwerking
  • Schilderwerk
  • Meubilair

Dick Lunenberg, Sr. Facility Manager bij Hitachi Vantara over onze samenwerking:

“Samenwerking draait natuurlijk om vertrouwen. Ivo Aarts is mijn vaste contactpersoon bij ServicebouwPlus en we weten wat we aan elkaar hebben. We hebben onlangs een kantoor in Amsterdam gehuurd. Dit moest compleet verbouwd worden en we hadden maar drie maanden de tijd. Ik heb deze opdracht direct bij ServicebouwPlus neergelegd zonder elders offertes op te vragen. Ik weet gewoon dat het goed is en dat ze een eerlijke prijs rekenen.”
Lees hier de volledige testimonial.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar info@servicebouwplus.jajo.com.

Neem contact op

Groepsonderneming van Janssen de Jong