download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Extra daglicht ODV Rubber en Kunststoffen

Zaandam

ODV Rubber en Kunststoffen in Zaandam creëerde door een nieuwe tussenvloer en herindeling maar liefst 400 m² extra werkruimte. Het gevolg van deze aanpassingen was wel dat de hoeveelheid daglicht in het pand flink terugliep. En daglicht is essentieel voor een comfortabel werkklimaat. Gelukkig bracht ServicebouwPlus het licht weer terug in het pand.

Hoe pakken we zo'n traject aan

  1. Voorbereiding: we bezoeken het pand in Zaandam en berekenen wat er nodig is om een optimaal lichtrendement te behalen. Zes extra lichtkoepels en drie extra ramen zijn in dit geval voldoende. Daarnaast vervangen we twaalf bestaande lichtkoepels waarvan de lichtopbrengst was afgenomen. Om het dak op een veilige manier te bereiken, creëren we een dakluik.
  2. We bestellen de benodigde materialen en in overleg met ODV plannen we de werkzaamheden in.
  3. Ter plekke dekken we het interieur zorgvuldig af om eventuele overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te voorkomen.
  4. We brengen sparingen aan in het dak en de buitenmuren.
  5. De lichtkoepels en kozijnen worden geplaatst.

Als de werkzaamheden zijn afgerond halen we het afdekmateriaal weg, voeren het bouwafval af, ruimen alles op en laten een tevreden klant achter!

Over ODV Rubber en Kunststoffen
Voor iedere toepassing een oplossing is het motto van ODV Rubber en Kunststoffen. Het bedrijf uit Zaandam biedt standaard- en maatwerkoplossingen voor rubber, kunststoffen, afdichtingen en pakkingmateriaal. Ze beschikken over een ruime voorraad verschillende soorten rubber afdichtingen en Quadrant kunststoffen. Binnen korte tijd kan ODV voor iedere specifieke toepassing een oplossing in iedere hoeveelheid leveren.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar info@servicebouwplus.jajo.com.

Neem contact op

Groepsonderneming van Janssen de Jong