download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Make-over gevel BERCO B.V. in Schijndel

Schijndel

ServicebouwPlus en BERCO B.V. zijn zeker geen onbekenden van elkaar. In het verleden heeft ServicebouwPlus al vaker projecten uitgevoerd voor BERCO B.V.

Maar nu was het tijd om één van de eerdere BERCO panden een make-over te geven. BERCO 2 krijgt een geheel nieuwe gevel met een strakke uitstraling.

De werkzaamheden

Rondom de gevel is er gewerkt met een vaste steiger om veilig te kunnen werken. Daarna is het bestaande metselwerk verwijderd en is er een nieuwe staalconstructie inclusief luifel geplaatst.

Vervolgens is er een nieuwe balklaag aangebracht en is het timmerwerk rondom de nieuwe luifel afgerond. De nieuwe luifel is voorzien van Alucopal gevelplaat, hierdoor heeft de gevel een strakke uitstraling gekregen.

Over BERCO B.V.

BERCO werd in 1949 opgericht en is Europees marktleider in ontwerp, ontwikkeling en productie van automatten en truckinterieurs. BERCO maakt deel uit van de ECA-groep en opereert vanuit haar eigen fabriek en kantoor in Schijndel, Nederland. De producten van BERCO worden exclusief voor de auto-industrie ontwikkeld en geproduceerd en alleen geleverd aan autofabrikanten. Link naar de website plaatsen.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar info@servicebouwplus.jajo.com.

Neem contact op

Ook interessant

Groepsonderneming van Janssen de Jong