download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Realisatie bunker Kuehne + Nagel

Born

ServicebouwPlus heeft bij Kuehne + Nagel Logistics B.V. een zogenaamde “cut-off room” gerealiseerd.

Deze brandveilige bunker is bestemd voor de speciale opslag van goederen. De nieuwbouw met een inhoud van ruim 1.540 m³ is gebouwd binnen het bestaande warehouse in Born. ServicebouwPlus verzorgde het complete bouwtraject van tekening tot en met de oplevering.

Duurzame relatie

ServicebouwPlus heeft in de loop der jaren een grote diversiteit aan werkzaamheden uitgevoerd voor Kuehne + Nagel. Zo realiseerden we onder andere in 2016 drie laaddocks bij de vestiging in Moerdijk. De prettige samenwerking bij de eerdere projecten speelde een belangrijke rol bij de keuze voor ServicebouwPlus.

Over Kuehne + Nagel Nederland

Kuehne + Nagel Nederland heeft zo’n 3.500 medewerkers op 22 locaties en heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Klanten kunnen bij Kuehne + Nagel onder andere terecht voor de uitbesteding en het beheer van complexe supply chains. De geïntegreerde diensten omvatten alle aspecten van logistieke planning, controle en uitvoering. Voor dit doeleinde bevindt zich in Nederland in totaal zo’n 450.000 m² aan magazijnruimte verdeeld over 20 locaties, waaronder het magazijn in Born.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar info@servicebouwplus.jajo.com.

Neem contact op

Groepsonderneming van Janssen de Jong