download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Herbouw loods Huiskes Metaal

Waalwijk

Aan de Veerweg in Waalwijk woedde in juli 2018 brand in een grote loods van Huiskes Metaal. Doordat het bedrijf na een eerdere brand diverse brandpreventiemaatregelen had getroffen, bleef de schade beperkt. Slechts een deel van het pand werd verwoest. Dat deel wordt in 2019 herbouwd.

Vrije overspanning van zestig meter

Voor de opbouw zijn vijf stalen spanten benodigd met een vrije overspanning van zestig meter. ServicebouwPlus is door Bouwbedrijf Kleijngeld gevraagd deze indrukwekkende staalconstructie te leveren en te plaatsen. Ons zusterbedrijf Remco Ruimtebouw heeft het pand destijds gebouwd. Daardoor beschikken we over alle tekeningen en specificaties. Dat maakte de voorbereiding een stuk eenvoudiger en sneller.

Over Huiskes

Huiskes houdt zich al sinds 1936 bezig met het hergebruik van restmaterialen. Ze zijn specialist op het gebied van inzamelen, bewerken, recyclen en vermarkten van elektronische apparaten en restmetalen. Recycling is nu belangrijker dan ooit. Grondstoffen worden schaarser, de wereldbevolking groeit en de consumptie stijgt. Daarmee is verantwoorde afvalverwerking een noodzaak. Bij Huiskes begrijpen ze dat.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar info@servicebouwplus.jajo.com.

Neem contact op

Groepsonderneming van Janssen de Jong