download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Wie zijn wij?

Wat als uw bedrijfspand niet meer aan uw wensen voldoet? Als de uitstraling niet meer bij uw huisstijl past? De bestemming niet meer op uw bedrijfsactiviteiten aansluit? Als het tijd is voor vakkundig onderhoud?

Paulien Frehé

Dan pakken wij het voor u aan! ServicebouwPlus adviseert en ondersteunt opdrachtgevers van bedrijfsmatig vastgoed. Hoe? Door ze een totaaloplossing te bieden voor onderhoud, renovatie, restyling en verbouwingen. Hierbij hebben wij één doel voor ogen: ervoor zorgen dat uw bedrijfspand optimaal aansluit op uw wensen!

Paulien Frehé, Commercieel Manager ServicebouwPlus
“Compleet en vertrouwd! Daar staan we voor. We bouwen aan duurzame relaties door persoonlijke aandacht, kwaliteit en vertrouwen. Voor meer dan 250 relaties voeren we op basis van onderhoudsabonnementen het volledige onderhoud aan hun bedrijfspand uit. Daarnaast realiseren we jaarlijks tientallen restyling-, renovatie- en verbouwingsprojecten.”

Compleet en vertrouwd!

Elk gebouw behandelen we alsof het van onszelf is. We zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers trots kunnen zijn op hun eigendom.

Onze medewerkers begeleiden u gedurende het héle traject. Of het nu onderhoud, renovatie, restyling of een verbouwing betreft: wij nemen u alle werkzaamheden uit handen. Ons team van enthousiaste medewerkers is zeer breed inzetbaar. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit waardoor wij altijd de juiste oplossing kunnen bieden.

En u? U kunt zich ondertussen gewoon bezig houden met úw core business.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Cluster Bedrijfshuisvesting

ServicebouwPlus is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Hercuton, Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, Ocmer, Hafkon International en pvvT het Cluster Bedrijfshuisvesting.

 

Groepsonderneming van Janssen de Jong