download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Onze werkwijze

ServicebouwPlus adviseert en ondersteunt opdrachtgevers van bedrijfsmatig vastgoed op het gebied van onderhoud, renovatie en verbouwingen. Hierbij hebben wij één doel voor ogen: ervoor zorgen dat uw bedrijfspand optimaal aansluit op uw wensen!

De 4 stappen van ServicebouwPlus

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden, doorlopen wij standaard 4 stappen.

Stap 1: 
In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften en brengen wij onze expertise in om de juiste vertaalslag te maken naar een totaaloplossing.

Stap 2:
Zodra alle doelstellingen helder zijn, maken wij een offerte op maat. Hierin zijn alle werkzaamheden opgenomen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben een team van specialisten in dienst, zodat wij voor elke wens de beste oplossing kunnen bieden.

Stap 3:
Onze medewerkers begeleiden u gedurende het héle traject. Of het nu onderhoud, renovatie of een verbouwing betreft: wij nemen u alle werkzaamheden uit handen. Wij verzorgen dus ook het tekenwerk en het vergunningstraject.

Stap 4:
Ons team van enthousiaste medewerkers gaat voor u aan de slag. U kunt zich ondertussen gewoon bezig houden met uw core business. Bij vragen of opmerkingen staat uw vaste contactpersoon tot uw beschikking. En als onze werkzaamheden afgerond zijn, kijken we samen terug op een prettige samenwerking, een optimaal eindresultaat en de start van een duurzame relatie.

Compleet en vertrouwd!

VOG-verklaring
Al onze medewerkers beschikken over een VOG-verklaring (Verklaring Omtrent het Gedrag). Zo zorgen wij ervoor dat zij ook werkzaamheden kunnen verrichten bij opdrachtgevers waar gewerkt wordt met vertrouwelijke gegevens, kwetsbare personen, geld of goederen.

Luchtvrachtbeveiliging
Ook wanneer er vanuit uw organisatie luchtvracht plaatsvindt, kunnen onze medewerkers gewoon hun werkzaamheden verrichten. Zij beschikken over het diploma "Beveiliging Medewerker Luchtvracht (BML)".

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar info@servicebouwplus.jajo.com.

Neem contact op

Bekijk deze leuke animatiefilm en ontdek wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen!

Groepsonderneming van Janssen de Jong