download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Wie zijn wij?

ServicebouwPlus adviseert en ondersteunt opdrachtgevers van bedrijfsmatig vastgoed door het bieden van totaaloplossingen voor onderhoud, renovatie en verbouwingen. Hierbij hebben wij één doel voor ogen: ervoor zorgen dat uw bedrijfspand optimaal aansluit op uw wensen!

Compleet en vertrouwd!

Wanneer u kiest voor ServicebouwPlus kiest u voor een duurzame samenwerking. Kwaliteit, vertrouwen en persoonlijke aandacht voeren de boventoon in onze werkwijze. Door elk gebouw te behandelen alsof het van onszelf is, zorgen wij ervoor dat al onze opdrachtgevers trots zijn op hun eigendom.

Onze medewerkers begeleiden u gedurende het héle traject. Of het nu onderhoud, renovatie of een verbouwing betreft: wij nemen u alle werkzaamheden uit handen. Allereerst maken wij op basis van uw wensen een vertaalslag naar een totaaloplossing. Hierbij verzorgen wij ook al het tekenwerk en de benodigde vergunningen.

Zodra alle doelstellingen helder zijn, gaan wij aan de slag. Ons team van enthousiaste medewerkers is zeer breed inzetbaar. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit waardoor wij altijd de juiste oplossing kunnen bieden.

U kunt zich ondertussen gewoon bezig houden met uw core business. En als onze werkzaamheden afgerond zijn, kijken we samen terug op een prettige samenwerking , een optimaal eindresultaat en de start van een duurzame relatie.

Historie

ServicebouwPlus beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud, renovatie en verbouwingen. We zijn in 2007 ontstaan als serviceafdeling van Hercuton, een groepsonderneming van Janssen de Jong Groep.

Door toenemende vraag van uit de markt hebben wij reeds in het eerste jaar onze expertise uitgebreid waardoor wij inmiddels al vele jaren totaaloplossingen bieden op het gebied van onderhoud, renovatie en verbouw.

Aan het woord: Ivo van der Mark, Directeur ServicebouwPlus
“Compleet en vertrouwd! Dat is waar ServicebouwPlus voor staat. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en vertrouwen liggen ten grondslag aan de duurzame relaties welke wij opgebouwd hebben. Met ruim 200 onderhoudsabonnementen en tientallen renovatie- en verbouwingsprojecten is ServicebouwPlus inmiddels een erkende aanbieder. Ik ben trots op hetgeen we al bereikt hebben. Hiermee is de basis gelegd voor verdere groei. We hebben de ambitie om verder te blijven innoveren. Ik zie veel kansen in onze branche om ServicebouwPlus op een nog hoger niveau te brengen.”

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar info@servicebouwplus.jajo.com.

Cluster Bedrijfshuisvesting
ServicebouwPlus is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Hercuton, Remco Ruimtebouw en Hafkon International het cluster Bedrijfshuisvesting. Meer informatie hierover treft u aan de rechterzijde!

+Delen

Groepsonderneming van Janssen de Jong