download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Remco Ruimtebouw

Nieuwkuijk

Remco Ruimtebouw is in Nederland en ver daarbuiten één van de meest toonaangevende bouwers van stalen bedrijfspanden. Zij hebben inmiddels al meer dan 5.000 projecten gerealiseerd. Bijzondere bedrijfspanden variërend van enkele honderden tot vele tienduizenden vierkante meters. Sinds haar oprichting in 1972 is zij uitgegroeid tot een wereldbedrijf in industriële bedrijfshuisvesting. Zij maken gebruik van een geoptimaliseerd bouwsysteem in staal.

Systeembouw in staal
Dit bouwsysteem is het beste te omschrijven als ‘maatwerk op basis van standaardmodules’. Veel elementen worden vooraf in de fabriek gefabriceerd. Deze prefab-onderdelen - zoals de staalconstructie en wand- en dak elementen - worden vervolgens op maat op de bouwplaats aangeleverd en door de Remco Ruimtebouw bouwteams gemonteerd tot één geheel.

One stop shopping
Wanneer u kiest voor turn-key nieuwbouw - voor sleutelklare oplevering – staat Remco Ruimtebouw ook voor u klaar. Zij verzorgen dan het gehele bouwtraject inclusief afbouw, technische installaties en terreininrichting. Vanaf het ontwerp van uw stalen bedrijfspand tot en met oplevering. Handig, want zo kunt u met al uw vragen en opmerkingen bij Remco Ruimtebouw terecht.

Persoonlijk contact
Kenmerkend in de bedrijfsvoering is het persoonlijke contact. Bij Remco Ruimtebouw werkt u altijd met een eigen adviseur die vanaf het eerste gesprek uw vaste contactpersoon is en het overzicht voor u behoudt.

Internationaal bouwen
Het bouwsysteem van Remco Ruimtebouw is geschikt om waar ook ter wereld toe te passen. Remco Ruimtebouw heeft inmiddels al honderdduizenden vierkante meters gebouwd in onder meer Afrika, het Caribisch gebied en Centraal- en Oost Europa. Haar opdrachtgevers zijn naast de veelal grotere internationale bedrijven ook de lokale corporate ondernemingen.

Bij internationale projecten verzorgt Remco Ruimtebouw de engineering, de productie, het transport én de montage. Gedurende de montageperiode is er minimaal één ervaren Remco Ruimtebouw Supervisor ter plaatse aanwezig. Internationale projecten worden samen met lokale arbeiders gebouwd. Dit zorgt enerzijds voor een bron van inkomsten voor de lokale betrokkenen. Anderzijds doen ze tijdens de montage veel ervaring op welke ze gedurende hun verdere loopbaan kunnen gebruiken.

Contactgegevens

Touwslager 2
5253 RK Nieuwkuijk


T 088 - 0049300
E info@remco.jajo.com
I http://www.remco.nl


Download naar uw adressenboek


Plan uw route


Groepsonderneming van Janssen de Jong