download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Ocmer

Łódź - Polen

Ocmer behoort tot de top 10 turnkey bouwbedrijven in Polen. Het bedrijf realiseert op conceptmatige wijze hoogwaardige industriële bedrijfshuisvesting in staal, beton, hout of hybride. Sinds haar oprichting in 1994 heeft Ocmer al meer dan 1.000.000 m2 bedrijfsruimte gerealiseerd voor honderden klanten in diverse sectoren. Het bedrijf is gevestigd in Lodz (Polen).

Totaaloplossing
Ocmer biedt opdrachtgevers turnkey totaaloplossingen. Het bedrijf realiseert een bouwproject vanaf ontwerp tot en met sleutelklare oplevering. Zij ontzorgen opdrachtgevers met de engineering, de productie, het transport, de montage, het project management en het verkrijgen van bouwvergunningen.

Jarenlange ervaring
Door haar jarenlange ervaring en conceptmatige aanpak is Ocmer in staat de optimale oplossing te bieden voor de specifieke behoeften van opdrachtgevers. Voorbeelden van gerealiseerde bedrijfspanden zijn: productieruimten, magazijnen met kantoren, distributiecentra, markthallen, sportzalen, recyclingbedrijven, fabrieken en benzinestations.

Hoge klanttevredenheid
Ocmer besteedt in haar bedrijfsvoering veel aandacht aan klanttevredenheid. Ze zijn er dan ook trots op dat een groot deel van de opdrachtgevers bij een uitbreiding of nieuwbouw opnieuw voor de vertrouwde aanpak van Ocmer kiest!

Contactgegevens

Al. Kościuszki 80/82
90-437 Łódź - Polen


T +48 42 634 87 90
E office@ocmer.com.pl
I http://www.ocmer.com.pl/en


Download naar uw adressenboek


Plan uw route


Groepsonderneming van Janssen de Jong