download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Hercuton

Nieuwkuijk

Hercuton is gespecialiseerd in het conceptmatig ontwerpen en bouwen van bedrijfsmatig vastgoed in prefab beton. Het bedrijf gelooft in conceptmatig bouwen, in LEGOlisering. Hercuton vindt het onlogisch om per project steeds opnieuw het wiel uit te vinden.

Unieke werkwijze voor turnkey bedrijfshuisvesting
Als innovatieve full service organisatie neemt Hercuton de verantwoording voor het héle bouwtraject. Van locatiekeuze en eerste schets tot en met sleutelklare  oplevering en nazorg.  Haar turnkey werkwijze leent zich ook uitstekend voor de inbreng van uw eigen architect of om een bouwteamverband aan te gaan. Met haar bedrijfspanden helpt Hercuton u blijvend op voorsprong. Op het gebied van duurzaamheid, kostenbesparing, efficiency, onderhoud, uitstraling én waardebehoud.

Drie zekerheden
Het productgamma van Hercuton bestaat in feite uit zesduizend LEGO-blokjes, waaruit ze een gebouw samenstelt.  Met behulp van BIM-software is het mogelijk het project  vanaf het eerste ontwerp tot en met sleutelklare oplevering virtueel weer te geven. Door deze werkwijze biedt Hercuton opdrachtgevers 3 zekerheden: Vroegtijdige budgetzekerheid, Planningszekerheid en Productzekerheid.

Klanttevredenheid
Hercuton laat door een onafhankelijke partij doorlopend klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren. Dit geeft opdrachtgevers inzicht in haar werkwijze én helpt Hercuton haar dienstverlening te verbeteren. De uitkomsten hiervan zijn openbaar via: www.hercuton.tevreden.nl. We zijn er trots op dat klanten Hercuton al met een 8,1 waarderen!

Beton
Beton staat voor degelijk en duurzaam, is uitermate brandwerend, inbraakveilig en waardevast. De bouwsnelheid is erg hoog, waardoor projecten een snelle doorlooptijd hebben. Daarnaast kenmerken betonnen gebouwen zich door hun accumulerend vermogen. Dit geeft een stabiel en prettig werkklimaat met weinig temperatuurschommelingen. Hierdoor wordt aanzienlijk bespaard op energiekosten. En doordat er minder gekoeld of verwarmd hoeft te worden, kan met lichtere en dus goedkopere installaties gewerkt worden.

Contactgegevens

Touwslager 2
5253 RK Nieuwkuijk


T 088 – 2053400
E info@hercuton.jajo.com
I http://www.hercuton.nl


Download naar uw adressenboek


Plan uw route


Groepsonderneming van Janssen de Jong