download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

Nieuwe entree en verdiepingsvloer bij De Vrij Logistics

14.12.18

De Vrij Logistics levert diverse logistieke diensten vanuit de vestiging in Benthuizen. Hiervoor beschikt het bedrijf over verschillende bedrijfshallen. Een deel daarvan wordt verhuurd aan andere bedrijven. Eén van die huurders kampte met ruimtegebrek, dus werd ServicebouwPlus ingeschakeld om het op te lossen.

Nieuwe entree De Vrij Logistics

Met de bouw van een nieuwe entree en extra verdiepingsvloer hebben we twee keer zo’n 90 vierkante meter extra ruimte gecreëerd. Hiervoor hebben we een staalconstructie met een staalplaatbetonvloer en binnenwanden aangebracht. Met uitzondering van de installaties heeft ServicebouwPlus de complete verbouwing verzorgd.

Meer informatie
Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar info@servicebouwplus.jajo.com.

Over De Vrij Logistics

Vanuit Benthuizen verzorgt De Vrij Logistics alle logistieke diensten: expeditie (zee- & luchtvracht), warehousing, douaneformaliteiten en transport. Het familiebedrijf bestaat ruim 85 jaar en heeft  binnen de wereld van transport en logistiek een sterke reputatie opgebouwd.

Groepsonderneming van Janssen de Jong