download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

ServicebouwPlus maandoverzicht: JUNI

02.07.18

De bouwvak komt in zicht, maar we kijken eerst nog even terug. Ook in de maand juni verrichtten we veel onderhoud en hadden we het druk met renovaties en verbouwingen. We zoeken niet voor niets naar nieuwe collega’s! Het meest opvallende nieuws op een rijtje:

Nieuw dak voor Kubus Sports

Het (dak) zit erop! De magazijnruimte van Kubus Sports in Naarden hebben we voorzien van een nieuw dak. In totaal zijn er zo’n 1.200 m² dakplaten geplaatst. Het ligt er nu weer strak bij! Bekijk de foto’s van vóór en na de werkzaamheden.
Lees meer >>

Provada 2018

Janssen de Jong Groep en haar dochterondernemingen - waaronder ServicebouwPlus - hebben van 5 t/m 7 juni jl. deelgenomen aan de PROVADA, de grootste Vastgoedbeurs van Nederland. Bekijk de compilatievideo van deze drie geslaagde dagen!
Lees meer >>

Extra deursparing bij Sanquin

Het is net Lego! Om een extra deursparing te creëren in één van de gevels van Sanquin Amsterdam hebben we een aantal betonelementen gedemonteerd. Met deels nieuwe en deels bestaande elementen hebben we de gevel weer dichtgezet.
Lees meer >>

De werkdag van Janneke Vissers

Belt u weleens met ServicebouwPlus? Grote kans dat u Janneke al een keer gesproken heeft. Janneke is onze spin in het web op onderhoudsgebied en neemt ook de meeste telefoontjes aan. Lees hoe haar werkdag eruitziet! (en wat voor bijzondere telefoontjes we hier af en toe krijgen)
Lees meer >>

Onderhoud van bedrijfspanden

Voor veel klanten onderhouden we hun bedrijfspand jaarlijks op basis van een onderhoudsabonnement. In juni waren we hiervoor onder andere bij Karpack in Roosendaal.
Lees meer >>

 

Houd de website in de gaten voor onze nieuwste projecten of volg ons op social media!

Groepsonderneming van Janssen de Jong