download mega-arrow-down facebook twitter linkedin youtube onderhoud renovatie verbouw
English |

De werkdag van Janneke Vissers

11.04.19

Goedemorgen, ServicebouwPlus, met Janneke Vissers
Belt u weleens met ServicebouwPlus? Grote kans dat u Janneke al een keer gesproken heeft. Janneke is onze spin in het web op onderhoudsgebied en neemt ook de meeste telefoontjes aan.

Goed gevulde agenda

“Mijn werkdag bij ServicebouwPlus is meestal lekker gevuld. De onderhoudsagenda van onze buitendienstcollega’s zit eigenlijk altijd volgepland en met mijn collega’s binnen handel ik het administratieve gedeelte af: contact met klanten, rapportages maken van de werkzaamheden, zorgen dat het juiste materiaal klaar ligt én dat onze buitendienstmedewerkers over de juiste planning beschikken. We willen natuurlijk wel dat ze op het juiste moment op de juiste plek staan!

Het contact met klanten en collega’s van binnen en buiten maakt mijn werk extra leuk. Al is het vaak maar een telefoontje of kort overleg aan een bureau, ik denk wel dat dat mede de sfeer binnen ons bedrijf bepaalt. Informeel, gezellig en iedereen helpt elkaar.

Met veel klanten bel of mail ik regelmatig en je bouwt zo echt een band op. Het communiceert gewoon makkelijker als je elkaar kent en vertrouwt. Je probeert altijd om de klant te helpen. Als iemand in paniek opbelt, geeft het echt voldoening als we voor een oplossing kunnen zorgen.”

Hooien? Uh, dat doen we helaas niet...

Gelukkig blijven de paniektelefoontjes beperkt: “De meeste mensen bellen over onderhoud, een verbouwing of schade. En soms hebben ze ook gewoon het verkeerde nummer. Althans, daar ga ik vanuit. Pas belde er namelijk iemand om te vertellen dat het niet meer ging lukken om die middag het hooi van het land te halen. Nou gaat onze service heel ver, maar daar konden we hem helaas niet bij helpen”, vertelt Janneke lachend.

En dan op naar het voetbalveld

Als (voetbal)moeder van drie is het voor Janneke niet lastig om het werk aan het eind van de middag los te laten: “Zodra ik thuiskom, gaat de knop om. Dan krijg ik vragen van een hele andere orde. We zijn een echte voetbalfamilie. Iedereen voetbalt bij ons of geeft training. Als ik met mijn team aan het trainen ben, denk ik nergens anders meer aan!”

Groepsonderneming van Janssen de Jong