Geplaatst op 10 februari 2020

Nieuwkuijk – Maarten Bakker treedt per 1 april 2020 toe als Algemeen Directeur bij de Bedrijfshuisvesting van JAJO. Hij neemt hierbij de dagelijkse leiding over van Ivo van der Mark. Van der Mark blijft naast CEO van JAJO eindverantwoordelijk voor de Bedrijfshuisvesting.

De Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in conceptmatige nieuwbouw in prefab beton, staal en hout onder de merknamen Hercuton, Remco Ruimtebouw en Woody Building Concepts. Om de continuïteit en groei van het Cluster te waarborgen, is de organisatiestructuur gewijzigd.

Ivo van der Mark: “Wij beschikken over een uitstekende marktpositie binnen de bedrijfshuisvestingsmarkt in Nederland. De markt is echter volop in beweging en de vraag naar onderscheidende, duurzame nieuwbouw blijft toenemen. De uitbreiding van de directie binnen de Bedrijfshuisvesting helpt ons nog beter in te spelen op de behoeftes van onze opdrachtgevers. Daarnaast past het bij onze ambitie om voorop te blijven lopen op het gebied van klanttevredenheid. Ik ben ervan overtuigd dat Maarten samen met het huidige Managementteam de Bedrijfshuisvesting naar een nog hoger level gaat tillen.”

Maarten Bakker is een bekend gezicht in de vastgoedsector. Hij beschikt over ruime ervaring in de branche en staat bekend om zijn strategische en analytische inzicht, persoonlijke aanpak en leidinggevende skills. Maarten heeft affiniteit met ontwikkelen, bouwen, onderhouden en beheren hetgeen goed aansluit bij de oplossingen die de Bedrijfshuisvesting opdrachtgevers biedt. Maarten Bakker: “Ik kijk uit naar de samenwerking en de mogelijkheden om ons duurzame aanbod verder te ontwikkelen.”

Maarten is vanaf 1 april bereikbaar via 06 23 22 76 34.

Wij wensen Maarten veel succes.