Geplaatst op 10 oktober 2018

In 2018 heeft ServicebouwPlus een deel van de gevelbeplating vervangen aan het bedrijfspand van bollenteler Stengs & Leijten.

Aan het woord Peter Leijten, Mede-eigenaar Stengs & Leijten

“Toen de renovatie van onze hal in Ens aan de orde was, heb ik in eerste instantie contact opgenomen met Remco Ruimtebouw. Zij hebben het pand in 1983 gebouwd en dus was het logisch om hen te benaderen. Zij verwezen ons door naar hun zusterbedrijf ServicebouwPlus. Die partij onderhoudt onder meer de panden die Remco Ruimtebouw heeft gebouwd. Uit een folder die we in het verleden eens hadden gekregen, wist ik eigenlijk al wel dat ze ook renovaties deden. Dat is toch blijven hangen.

De samenwerking met ServicebouwPlus is vertrouwd, maar ook handig omdat je weet dat ze onze hal op tekening hebben. Ook verliep het contact met onze vaste contactpersoon William Toelen fijn.

Ik zou ServicebouwPlus zeker aanbevelen bij andere bedrijven. Met aandacht voor elk facet hebben ze dit project opgepakt en als er iets veranderde was daar goede communicatie over mogelijk. Kortom, erg fijn. We komen zeker bij ServicebouwPlus terug in de toekomst.”

Bollenvelden Stengs & Leijten

Over Stengs & Leijten
Stengs & Leijten is gespecialiseerd in de teelt van tulpenbollen. Het bedrijf heeft een vestiging in Ens en een in Espel. Er wordt ongeveer 75 hectare tulpen geteeld, waarvan 35 hectare voor andere kwekers. Om het optimale uit de teelt te halen, investeert het bedrijf in de nieuwste teeltsystemen.