Geplaatst op 28 september 2018

Soms voldoet een bedrijfspand na verloop van tijd niet meer aan de gebruikerswensen. En in veel gevallen is daar met een (kleine) bouwkundige ingreep wat aan te doen. Zo ook bij Buisman in Zwolle. In opdracht van Aannemingsbedrijf K.K. Heutink BV heeft ServicebouwPlus daar een tweetal sparingen aangebracht in een betonnen binnenwand.

 

Niet voor één gat te vangen

Oorspronkelijk waren er drie openingen aanwezig. Er was echter behoefte aan twee grote sparingen, formaat overheaddeur. We zijn eerst op de locatie gaan kijken om te beoordelen of de wens uitvoerbaar was qua constructie. Dit bleek het geval en vervolgens hebben we de verbouwing ingepland.

Om de overlast tot het minimum te beperken, hebben we de nodige voorbereidingen getroffen. Zo is het gedeelte wat verwijderd werd goed afgedekt. Zeker bij een bedrijf als Buisman waar hygiëne en kwaliteit van het grootste belang zijn, komt dit heel nauw. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het water wat vrijkwam bij het zagen werd opgevangen en afgevoerd. Vervolgens hebben we de sparingen gezaagd en de vrijgekomen betonnen delen afgevoerd. De nieuwe situatie hebben we uiteraard gefixeerd. Na afloop zijn de nieuwe overheaddeuren geplaatst.

Over Buisman

Buisman is gespecialiseerd in het mengen en verpakken van poedervormige voedingsmiddelen met een sterke focus op zuivel en kindervoeding.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar info@servicebouwplus.jajo.com.