Geplaatst op 27 juni 2019

In het Belgische Westerlo heeft ServicebouwPlus in opdracht van bouwbedrijf Cordeel een complete stalen loods van DAF verplaatst.In het Belgische Westerlo heeft ServicebouwPlus in opdracht van bouwbedrijf Cordeel een complete stalen loods van DAF verplaatst.

Cabinefabriek DAF

DAF opende de fabriek in Westerlo in 1966. Hier worden naast cabines ook eigen assen geproduceerd. Voor de productie van de ‘kale cabines’ van de DAF CF- en XF wordt de bestaande bodyfabriek van 17.800 m² met 13.200 m² uitgebreid.

Onderdeel van de uitbreiding is de verplaatsing van één van de bestaande hallen. Hiervoor heeft ServicebouwPlus een stalen hal volledig gedemonteerd. Vervolgens hebben we de hal zo’n 100 meter verder opnieuw opgebouwd en voorzien van nieuwe dak- en gevelpanelen.

Fase 2

Naast de nieuwe locatie liggen nog een aantal oude halfronde Romney loodsen. Deze worden door de opdrachtgever gesloopt, zodat ServicebouwPlus hier nog een nieuwe stalen hal kan opbouwen. Deze krijgt dezelfde afmetingen als de verplaatste hal.

Meer informatie

Benieuwd wat ServicebouwPlus voor u kan betekenen? Bel dan naar (088) 205 34 50 of mail naar info@servicebouwplus.jajo.com.