Geplaatst op 05 februari 2019

Patrick Schouten heeft een cheque van € 1.094,75 overhandigd aan Paul in den Bosch van de stichting Energy4All. De cheque is het resultaat van het vitaliteitsprogramma “Samen Bewegen 2018”. Deze wordt aangeboden namens Hercuton, Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, Pvvt, Remco International en Ocmer.

Het doel van Samen Bewegen is om samen met collega’s je gezondheid te verbeteren én tegelijkertijd geld te verzamelen voor een van de drie gekozen goede doelen. Energy4All was het afgelopen jaar één van deze doelen.

Over Energy4All

Elke week worden er kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Een genadeloze ziekte, waar nog geen medicijn voor is. Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten bekendheid te geven en steunt het onderzoek naar een medicijn om deze ziekten zo snel mogelijk te kunnen stoppen.

Positief resultaat

Paul vertelt dat het onderzoeksteam de laatste jaren grote stappen heeft gemaakt in de ontwikkeling van een potentieel medicijn. Dit is inmiddels getest op een groep gezonde vrijwilligers. De resultaten hiervan zijn positief en inmiddels is het testen bij een kleine groep volwassen patiënten al gestart. Vanaf 2006 heeft Stichting Energy4All het onderzoek gesteund met een totaalbedrag van € 4.282.552. Wij zijn trots dat wij hier met de overhandigde cheque ook een bijdrage aan mogen leveren.

Sportieve uitdaging

Patrick leerde de stichting kennen door de fietstocht 4Days4Energy4All. Hierbij fietsen de deelnemers 600 km door Nederland in vier dagen. Een tocht waar je heel wat energie voor moet hebben. Patrick: “Energie gun je iedereen, daarom draag ik Energy4All een warm hart toe.” Dit jaar wordt er een tocht georganiseerd van 400 km in één dag. We zijn benieuwd of Patrick die uitdaging ook aangaat. Wij staan in ieder geval achter hem!

Wij danken Patrick voor zijn sportieve inzet en Paul voor het prettige gesprek. Tot slot wensen wij Energy4All veel succes bij het nastreven van hun doelen. Lees meer over Energy4All op hun website:https://energy4all.nl.