Geplaatst op 18 januari 2019

Sinds 2014 organiseren wij jaarlijks het vitaliteitsprogramma “Samen Bewegen”. Insteek hiervan is om gedurende 1 jaar samen met collega’s je gezondheid te verbeteren én daarnaast geld te verzamelen voor een goed doel.

Hoe werkt het?

Ook dit jaar hebben onze medewerkers 3 goede doelen geselecteerd. Het Cluster Bedrijfshuisvesting heeft € 3.000,– beschikbaar gesteld voor Samen Bewegen 2018. Elk goed doel ontvangt minimaal € 250,– van dit totaalbedrag. Hoe hoog het exacte bedrag wordt, is afhankelijk van de sportieve inspanningen van onze medewerkers. Zij kunnen bij deelname aan een sportieve activiteit geld verdienen voor het doel van hun voorkeur.

Wij hebben onze medewerkers afgelopen jaar verschillende activiteiten aangeboden waaronder een workshop kickboksen, een beach dag, tennistoernooi en soccertoernooi.

De eindstand

Inmiddels zijn de bedragen bij elkaar opgeteld en is de uitslag bekend.

1. Stichting Energy4All
2. Alzheimer Nederland
3. Retinoblastoom Vereniging Nederland – RBVN

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Stichting Energy4All een cheque van € 1.094,75, Alzheimer Nederland een cheque van € 1.073,75 en Retinoblastoom Vereniging Nederland – RBVN een cheque van € 831,50 ontvangt. Zij zijn inmiddels uitgenodigd om deze in ontvangst te komen nemen.