Geplaatst op 27 februari 2018

Arend Okhuijsen overhandigt KWF cheque € 500,-Arend Okhuijsen heeft een cheque van € 500,– overhandigd aan Kees van Loon, Rayonleider van KWF Drunen. Deze cheque is het resultaat van het vitaliteitsprogramma “Samen Bewegen 2017”. De cheque wordt aangeboden namens ServicebouwPlus, Hercuton, Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, Remco International en Pvvt.

Het doel van Samen Bewegen is om samen met collega’s je gezondheid te verbeteren én tegelijkertijd punten te verzamelen voor een van de drie gekozen goede doelen. KWF is dit jaar op de 3e plaats geëindigd.

Over KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo’n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Cijfers over kanker

In Nederland krijgen jaarlijks circa 110.000 mensen kanker. De meest voorkomende kankersoorten zijn huidkanker, borstkanker, dikke darmkanker, longkanker en prostaatkanker. Bij elkaar vallen 63% van alle diagnoses onder deze 5 kankersoorten. KWF bestrijdt kanker door onderzoek te financieren, voorlichting te geven en patiënten te ondersteunen.

Van dichtbij meegemaakt

Arend Okhuijsen heeft KWF Kankerbestrijding begin 2017 voorgedragen als goed doel. “Helaas heb ik zelf van dichtbij meegemaakt wat kanker met een persoon, maar ook zijn naasten doet. En het is niet over zodra iemand genezen is verklaard. De gevolgen van kanker blijven dagelijks merkbaar. Ik ben daarom blij dat ik deze cheque van € 500,– mag overhandigen”, vertelt Arend.

Wij danken Kees voor het prettige gesprek en Arend voor het voordragen van KWF. Daarnaast wensen wij KWF veel succes bij het nastreven van hun doelen. Wil je meer weten over KWF? Ga dan naar hun website: www.kwf.nl.

Samen Bewegen 2018

Met het overhandigen van deze cheque is Samen Bewegen 2017 definitief afgerond. Momenteel worden de doelen voor Samen Bewegen 2018 door onze medewerkers geselecteerd. Binnenkort meer hierover.