Rock ‘n Roll

Rock ‘n Roll

Even heel wat anders Jo, je hebt toch een bijzondere hobby? “Rock ’n Roll dansen is m’n lust en m’n leven. Ik heb maar van één ding spijt en dat is dat ik het pas twee-en-een-half jaar geleden ontdekt heb. Dertig jaar geleden was het vast nog soepeler gegaan”, lacht Jo.

“Maar alle gekheid op een stokje, het is echt een geweldige hobby. Mijn vrouw en ik dansen samen en geven regelmatig demonstraties met onze dansgroep. Dan hebben we allemaal dezelfde kleding aan en komen we in onze Ford Thunderbird aanrijden, mooi toch!”

24

Er stonden hier toch twee hoogwerkers?

Over hoogwerkers gesproken, we hebben een keer zonder gezeten. Kwamen we ’s morgens aan op de bouw waar twee hoogwerkers klaar zouden staan, maar wat denk je: niets te zien. Ik bellen met kantoor en uiteraard kreeg ik te horen dat ze er gewoon stonden. Ik moest nog maar een keer gaan kijken. Nou, twee gele hoogwerkers zie je zomaar niet over het hoofd. Uiteindelijk zagen we een eindje verderop achter de bomen iets geels. Dus wij eropaf en inderdaad, daar stonden de twee hoogwerkers. Met het prikkeldraad om de rupsbanden en de lege flessen verspreid op de grond. Waren ze in het weekend gaan joyriden met die dingen. Dat verzin je toch niet?

Lees ook de ervaring van andere collega's