Janneke Vissers

Goed gevulde agenda

“Mijn werkdag bij ServicebouwPlus is meestal lekker gevuld. De onderhoudsagenda van onze buitendienstcollega’s zit eigenlijk altijd volgepland en met mijn collega’s binnen handel ik het administratieve gedeelte af: contact met klanten, rapportages maken van de werkzaamheden, zorgen dat het juiste materiaal klaar ligt én dat onze buitendienstmedewerkers over de juiste planning beschikken. We willen natuurlijk wel dat ze op het juiste moment op de juiste plek staan!

Het contact met klanten en collega’s van binnen en buiten maakt mijn werk extra leuk. Al is het vaak maar een telefoontje of kort overleg aan een bureau, ik denk wel dat dat mede de sfeer binnen ons bedrijf bepaalt. Informeel, gezellig en iedereen helpt elkaar.

Met veel klanten bel of mail ik regelmatig en je bouwt zo echt een band op. Het communiceert gewoon makkelijker als je elkaar kent en vertrouwt. Je probeert altijd om de klant te helpen. Als iemand in paniek opbelt, geeft het echt voldoening als we voor een oplossing kunnen zorgen.”

Foto contentpagina 620x375 px-11

En dan op naar het voetbalveld

Als (voetbal)moeder van drie is het voor Janneke niet lastig om het werk aan het eind van de middag los te laten: “Zodra ik thuiskom, gaat de knop om. Dan krijg ik vragen van een hele andere orde. We zijn een echte voetbalfamilie. Iedereen voetbalt bij ons of geeft training. Als ik met mijn team aan het trainen ben, denk ik nergens anders meer aan!”

Lees ook de ervaring van andere collega's