Foto contentpagina 620x375 px-9

Boze kraaien

Hoewel ik buiten een mooie tijd heb gehad, zit ik nu op kantoor helemaal op mijn plek. Genoeg reuring, maar iets minder gekke dingen. Ik zal nooit vergeten dat ik ooit met een collega in de hoogwerker stond om een kraaiennest uit een overstort te verwijderen. Althans, ik was met het nest bezig en mijn collega stond naast me wild met een stok te zwaaien om de boze kraaien op afstand te houden!

4

Trots

Buiten kom ik gelukkig nog steeds regelmatig. Als ik opnames ga doen of voor een oplevering. Dat laatste vind ik altijd erg leuk. Ik ben dan echt trots als ik zie wat we gemaakt hebben. Dat hebben we toch maar weer mooi geregeld met z’n allen! Op zo’n moment kom ik soms ook weer bekenden van vroeger tegen.

Zo was ik laatst voor een oplevering van nieuwe lichtplaten bij een klant. Zo’n twintig jaar geleden had ik daar samen met zijn zoontje in de hoogwerker de vlag geplaatst op het hoogste punt. Toevallig liep de zoon (inmiddels geen zoontje meer) bij de oplevering ook rond. Mij herkende hij niet meer, maar zijn avontuur in de hoogwerker kon hij zich zeker nog herinneren!’

Lees ook de ervaring van andere collega's