SCHENK groep

Goede sfeer

33 jaar, dat is niet mis. Waarom werk je hier zo graag? “Het is niet zomaar dat ik hier al zo lang blijf plakken. Ik ken veel collega’s al jaren en ben daar ook mee bevriend geraakt. We hebben onderling nooit problemen en dat werkt heel prettig. Ook is het gewoon fijn dat alles goed geregeld is op het werk. Zijn er problemen? Geef het even aan en het wordt geregeld.”

SCHENK groep

Aan de slag in Afrika

Voor zusterbedrijf Remco International ging Bert in het verleden ook regelmatig naar het buitenland voor klussen. De herinneringen haalt hij graag op: “Twaalf jaar geleden ben ik voor Remco International naar de binnenlanden van Ethiopië gegaan. Daar heb ik ongeveer drie maanden gewerkt aan een bedrijfshal. Ik weet nog goed dat we toen tien uur onderweg waren van het vliegveld naar de compound waar we sliepen. Ethiopië was echt even wennen, maar al snel ging het werk weer als normaal. De aardige lokale bevolking hielp daar ook bij.
’s Ochtends ging ik hardlopen met collega’s door de jungle, tussen de apen! Wat een andere wereld was dat. Met collega’s heb ik het nog vaak over wat we allemaal hebben meegemaakt. Ik ben naast Ethiopië ook op Aruba, in Cambodja, Portugal en veel in Duitsland geweest. Mooie herinneringen waar ik vaak aan terugdenk.”

Foto contentpagina 620x375 px (2)

In de buitenlucht

Wat doe je graag als je niet aan het werk bent en er tijd is voor ontspanning? “Als ik niet aan het werk ben, vind ik het leuk om te tuinieren. Samen met mijn vrouw woon ik in Nunspeet op de Veluwe. We wandelen dan ook vaak in het bos. Verder ga ik graag mountainbiken over de Veluwe. Ook ben ik vaak te vinden op onze veranda in het zonnetje. Zeker als er wat vrienden langskomen voor een biertje of als mijn dochter op bezoek komt, dan vermaak ik me goed.”