Auteur: Ronald van Dijk

Als goten goed en regelmatig onderhouden worden, gaan ze langer mee. Maar we weten uit ervaring dat dat niet altijd gebeurt. Nu het einde van de zomer nadert, is het verstandig om uw goten aan een inspectie te onderwerpen. In goten hoopt zich immers vaak vuil op en dat kan bij slecht weer problemen veroorzaken. Soms blijkt dat het niet voldoende is om alleen de goten te reinigen. Zo kwamen we ook de afgelopen tijd weer verschillende situaties tegen waar sprake was van achterstallig onderhoud. Dat ServicebouwPlus ook daar verschillende oplossingen voor heeft, laten we u hieronder graag zien:

Situatie 1

1. Roestige goot voor behandeling

Zoals te zien op foto 1 waren de goten verroest. We hebben ervoor gekozen om ze een roestbehandeling te geven om de levenstermijn van de goten te verlengen.

2. Roestconverter net aangebracht

3. Roestconverter 3 uur na aanbrengen

4. Fillcoat over de roestconverter


5. Behandelde goot

Situatie 2

Voor

Na

Ook hier was sprake van achterstallig onderhoud, maar was de staat van de goten te slecht om ze nog te behandelen. In dit geval hebben we de goten vernieuwd. Er wordt dan als het ware een nieuwe goot over de oude heen gemonteerd.

Heeft u ook dakgaten die toe zijn aan onderhoud?  Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag een keer bij u langs!

Ronald van Dijk
Manager ServicebouwPlus

Neem contact op